Wij zijn erop gericht een oplossing te bieden voor de toenemende overlast die insecten veroorzaken. Wij leveren producten waarmee u vliegen, muggen (o.a., culicoïdes), dazen, wespen en andere hinderlijke insecten op een natuurlijke en effectieve wijze kunt bestrijden. Zo kunt u onze producten bijvoorbeeld gebruiken bij de bestrijding van een vliegenplaag, muggenplaag of wespenplaag. U kunt onze producten echter ook gebruiken om uw paarden of koeien te beschermen.

Omdat er op internet al veel informatie over insecten beschikbaar is hebben wij gekozen voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.  Voor elk product dat wij aanbieden geven wij kort weer in welke situaties het product gebruikt kan worden. Wij verkopen voornamelijk producten van BliZzz. Op de website van BliZzz kunt u terecht voor uitgebreide informatie over vliegen, muggen, knutten, dazen en andere insecten. BliZzz verricht al jaren onderzoek naar de effectiviteit van producten en is een begrip op het gebied van insectenbestrijding.
Via deze webshop verkopen wij onze producten aan particulieren. Producten die voor 15.00 uur besteld zijn worden de volgende bezorgd!

Wij verkopen onze producten ook aan wederverkopers (onder andere tuincentra, dierenspeciaalzaken, watersportwinkels). Wij horen het graag indien u interesse heeft onze producten in uw assortiment op te nemen.
Tenslotte, mist u een artikel in ons assortiment of heeft u vragen/opmerkingen, laat ons dat dan gerust weten.
 
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam                  Novastar
Vestigingsadres              Newtonstraat 24H

Postcode                        1098 HD Amsterdam
Telefoon                         +31 62 489 1988
E-mailadres                    info@vliegenvangen.nl
Website                          www.vliegenvangen.nl
Rekeningnummer            
NL63ABNA0520163672
IBAN-nummer                 NL63ABNA0520163672
BIC                                ABNANL2A