Dazen val

Helaas is dit product uitverkocht. Het is nog niet bekend wanneer wij dit product weer kunnen leveren.

Deze originele en beproefde dazen- en steekvliegen val is ontworpen voor jarenlang vangplezier. Paarden en koeien zullen u dankbaar zijn voor deze aanschaf.

Dazen hebben een voorkeur voor donkere kleuren (het zijn visuele jagers), gekleurde vlakken, een vaststaande verhouding, schitterend licht en traag bewegende objecten. Dazen komen vooral in plagen voor waardoor zij relatief goed te bestrijden zijn.

Plaats de dazenval op een goed zichtbare open plek (bijv. een wei) die het grootste deel van de dag zonnig is. Vanuit een beschutte omgeving zal een daas de zwarte bal aanvallen, deze lijkt namelijk op het achterwerk van vee en is lekker warm. De daas zal de val invliegen zodra hij doorheeft dat er niets te halen valt.

Experimenteer met de plaats van de dazenval, verplaats hem af en toe enkele meter om de ideale locatie te vinden. U moet de dazenval wellicht afschermen met een prikweitje om dierenvandalisme te voorkomen.

De dazenval is effectief voor ongeveer 3.000m2. Om een groter gebied te beschermen, kunt u deze val combineren met onze kleefvallen.
 
Ideaal voor in een wei met koeien of paarden!

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 249,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar